Bloemen hebben altijd als een rode draad door mijn leven gelopen. Mijn voorouders zaten in de bloemenkwekerij. Met verf heb ik vaak bloemen geschilderd en ook giet ik bloemen in epoxy. Toen ik een paar jaar geleden in een restaurant een prachtige bloesemboom zag, was ik meteen betoverd en heb toen marktonderzoek hiernaar gedaan. Er bleek zeker een markt voor kunstbloesembomen en kunstbomen te zijn en zo is Flowers4life ontstaan. In het begin maakte ik alleen bomen, naast bloesembomen ook magnoliabomen. Later ben ik gaan uitbreiden met boeketten. Ik werk alleen met hoogwaardige kwaliteit waardoor de kunstbloemen bijna niet van echt te onderscheiden zijn. In Meppel heb ik een opslag- en werkruimte en mijn huis is op afspraak te bezichtigen. Regelmatig wissel ik daar bomen en boeketten zodat er altijd wat nieuws te zien is. Een paar keer per jaar organiseer ik een open atelier dag aan huis en is iedereen welkom om zonder afspraak een kijkje te komen nemen. Naast verkoop verhuur ik ook de boeketten ook in abonnementsvorm, zowel voor bedrijven als voor particulieren.

Wil je liever dat ik een keer langskom om samen met jou te bepalen wat het mooiste past in jouw interieur? Maak dan een afspraak en ik kom bij je langs.

Ook voor projectmatig werk voor aankleding van bruiloften, evenementen, beurzen en tentoonstellingen kun je bij mij terecht.

Groet Karin Broekstra