Graag stel ik me even aan u voor. Mijn naam is Karin Broekstra en in 2020 gestart met Flowers4life., een bedrijf waar u o.a. terecht kunt voor bloesembomen, groenbomen, kunstbomen, boeketten en potten/vazen. Het idee van flowers4life is ontstaan vanuit liefde voor bloemen, een terugkerend thema in mijn schilderijen en epoxy kunstwerken ( www.karinbroekstra.com.)

Ik werk met de beste kwaliteit soort zijde om te verwerken in mijn creaties, het is niet van echt te onderscheiden. Ik sta met liefde achter mijn producten en zal u als klant niet teleurstellen op het gebied van kwaliteit, vakmanschap en service, ik ben u graag van dienst en kom samen met u tot een mooie invulling van uw interieur. Vindt u in de webshop niet wat u zoekt, vindt u het lastig om online een keuze te maken en heeft u liever een persoonlijk advies? Ik bezoek klanten door heel Nederland, Duitslan en Belgie, zowel zakelijk als particulier. Klik even op de icoontjes van Instagram of Facebook onderin de pagina of neem contact op met mij via contact voor het maken van een afspraak.

Let’s flower up your interior with flowers4life!

RESTAURANTS, HOTELS, EVENTS, BRUILOFTEN, TENTOONSTELLINGEN, ENTREES, BALIES, ETALAGES, WINKELS, ONTVANGSTBALIES, SEMINARS, ZIEKENHUIZEN, VERZORGINGSTEHUIZEN, KAPSALONS, TANDHEELKUNDE PRAKTIJKEN, SCHOONHEIDSSPECIALISTES, ORTHODONTIEPRAKTIJKEN, NAGELSALONS, EYEBROWSALONS, NAGELSALONS, SPA, WELLNESS, SAUNA, OPLEIDINGSCENTRA, BEURZEN EN NOG VEEL MEER……..